Fietsplezier

Fietsen en pintjes drinken, worden we daar niet allemaal gelukkig van? 

Wil je net zoals ons schitteren in prachtige fietstenues? Zoek niet langer en bestel jouw eigen exemplaar hier. Je zal er niet enkel geweldig uitzien maar je levert meteen ook een bijdrage aan onderzoek naar vasculaire aandoeningen. Is dat niet mooi? 

 

Voor de 2021 zomercollectie heeft vzw Céleste de handen in elkaar geslagen met designer Kasper Coolens van Studio Coolens en partners Craft Sportswear en 6D Sports Nutrition. Hierdoor kunnen we niet alleen de meest kwalitatieve en duurzame wielerkledij van Craft aanbieden, maar bovendien ook nog eens in een eigen en uniek ontwerp. Are you ready to hit the road Jack? Giddy-up cycling cowboys!

PRE-ORDER loopt tot en met zondag 18/04/2021!* 

*Levering: vanaf juni 2021

€30 korting

Bij aankoop van volledige set (Shirt, BIB-short en windjack) gebruik je promocode 'FULLPACKAGE' en ontvang jouw korting!


Gratis 6D-starterspack bij aankoop van Shirt & BIB-short!


Elite kwaliteit tegen betaalbare prijs

Je staat er waarschijnlijk niet altijd bij stil, maar fietsbroeken zijn voorzien van zemen van zeer uiteenlopende samenstellingen en kwaliteiten. Craft heeft de kwaliteit van haar fietsbroek zemen zeer hoog in het vaandel staan. Daardoor produceert Craft zeer kwalitatief hoogstaande en innovatieve zemen. Het mooie van de Craft fietsbroeken is dat ze zijn voorzien van drie verschillende zemen: de C1, C2, en C3 zeem. Hierdoor slaag je bij Craft altijd, ongeacht wat voor fietser je bent!

Iedere zeem van Craft is ontwikkeld met het oog op het verhogen van het comfort van elke fietser. Niet iedere fietser is hetzelfde en daarom heeft Craft drie soorten zemen ontwikkeld waar een groot scala aan fietsers mee uit de voeten kan. Van recreatieve mountainbiker tot professionele wielrenner. Het grootste verschil tussen de Craft zemen is de kwaliteit en de ritduur waarvoor je de zeem kunt gebruiken. Hier een overzicht van de verschillende zemen van Craft:

C3 Infinity zeem: voor de kortere ritjes

C2 Infinity zeem: voor de middellange ritten

C1 Infinity zeem: voor de langste ritten

 

Craft C1 infinity zeem: voor de langste ritten

Wanneer je echt het hoogst haalbare wilt halen uit jouw fietstocht dan mag een Craft fietsbroek met een C1 infinity zeem niet ontbreken. Met deze zeem ervaar je het hoogst haalbare comfort tijdens je fietsritten van meer dan twee uur. Het is dus ook niet voor niets waarom professionals deze zeem graag gebruiken.